For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

انسان باستانی اروپا، چشم آبی و پوست تیره داشت

دانشمندان نکات بسیار مهمی را در مورد ظاهر انسان‌های باستانی ساکن قاره اروپا کشف کرده اند.

آزمایش‌های ژنتیک نشان می دهد که انسان‌های شکارچی- گردآورنده که حدود هفت هزار سال پیش در بخش‌های جنوبی اروپا زندگی می کردند از نظر ظاهر، ترکیب بسیار غیرمعمولی داشتند، چشم‌های آنها آبی و پوست بدن و موهای بسیار تیره ای داشتند.

کشف این اطلاعات دانشمندان را بسیار متعجب کرده چون تاکنون اینطور تصور می شد که اکثریت ساکنان اروپا از ده‌ها هزار سال پیش پوست و موهای روشنی داشتند. این تحقیقات جدید توسط "موسسه زیست شناسی تکاملی" در شهر بارسلون اسپانیا انجام شده و نتایج آن در مجله علمی "نیچر" ( طبیعت) منتشر شده است.

یکی از مسئولان این پژوهش گفت: "یکی از دلایل آن می تواند این باشد که تغییرات در رنگ پوست و موی انسان‌های باستانی اروپا بسیار دیرتر از آنچه که تصور می شد، روی داده است."

بی بی سی

انسان باستانی اروپا، چشم آبی و پوست تیره داشت | دکتر مهدی رحیم ملک

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.